Porównuj ceny przesyłek i znajdź najtańszego kuriera
Założony: 2014-11-12 23:35:07 przez: bbiisskkuu - przeglądane: 1845 razy
bbiisskkuu
W dniu 2014-11-12 (23:35) bbiisskkuu napisał/a:
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Na wstępie przeproszę jeśli trafiłam źle na forum ale szukam podpowiedzi wszędzie. Moje pytanie brzmi, czy ktoś orientuje się jak wygląda praca w paczkowni/sortowni, jeśli tak mogę to nazwać , lub w punkcie odbioru paczek?? Zastanawiam się nad założeniem małej firmy, jako pośrednik firm kurierskich, odebranie paczki w moim punkcie lub w lokalu na pewno w centrum miasta, znalezienie odpowiedniej ceny w firmach kurierskich(która najtańszą ma ofertę) przyjęcia pieniążków, wydrukowania następnie listu przewozowego i oddania tej paczki później do kuriera który odbierze paczki z danego dnia...Czy ktoś posiada takową firmę i może mi dać kilka wskazówek, podpowiedzi bądź rozwiania moich wątpliwości czy taka firma ma rację bytu. Z góry bardzo dziękuje Kamila B.
Forposta
W dniu 2014-12-18 (09:50) Forposta napisał/a:
Witam
Szukamy firm do współpracy w zakresie prowadzenia Agencji pocztowo-kurierskiej czyli paczkarni/sortowni.
Ale szukamy firm, które będą realizować doręczenia, a nie pośredników przekazujących paczki innym firmom kurierskim do doręczenia.
Jak coś tel.: 501 005 124
Aby dodać nowy post musisz być zalogowanym użytkownikiem Forum Kurierem
Szybkie porównanie cen paczki - 5 kg:
Szybkie porównanie cen paczki (export) - 1 kg: